Smartlog v3 » Gode danske links » Toner Brother TN135
Opret egen blog | Næste blog »

Toner Brother TN135

17. Dec 2011 14:30, jakob5000

Toner Brother TN 135 kan købes som enten separate tonerkassetter eller alternativt som en samlet pakke til en pakkepris, som er væsentligt billigere end at skulle købe kassetterne hver for sig. Rabatpakke Toner TN135 CMYK indeholder 4 stk. tonerkassetter, TN 135 BK med sort farve, TN135 C i farven cyan, TN 135 Y med gul farve og TN135 M i farven magenta. Tonerkassetterne kan købes som både originale Brother kassetter og som kompatible, dvs. uoriginale kassetter, uden at der for den sags skyld behøver at være noget galt med kvaliteten. Brother TN135 tonerkassetter kan selvklart også købes enkeltvis som original eller som kompatibel toner.

Brother TN135 tonerkassette anvendes til adskillige Brother printere, herunder blandt andet Brother HL4040, 4050 og 4070 serierne, Brother 9440 CN, Brother 9450 CDN, Brother 9840 CDW og adskillige andre Brother printere. En Brother TN135 tonerkassette rækker til 5.000udskrifter i sort, henholdsvis cirka 4.000 udskriftssider i farve ved en gennemsnitlig 5 % dækning af udskriftssiden.
Brother TN135 tonere kan købes såvel direkte hos Brother, Danmark i original udgaver eller alternativt som kompatible kassetter til en normalt lavere pris hos en lang række internetbaserede firmaer, som i dag næsten udelukkende sælger Deres produkter på internettet.

Brother printere er virkelige kvalitetsprintere, som i dusinvis af printertests over den ganske verden igennem mange år har bevist deres kvaliteter, såvel med hensyn til printernes driftssikkerhed som med hensyn til udskriftskvaliteten. Brother printere fremstilles i dag i flere forskellige lande rundt om i verden, men leveres altid i samme ensartede gode kvalitet og flotte design.


Priser TN135

Detailpriserne for tonerkassette Brother TN135 kan variere betydeligt, ikke mindst afhængigt af, hvorvidt der er tale om originale tonerkassetter eller kompatible tonerkassetter. De originale kassetter er som hovedregel altid dyrere end de kompatible, men størrelsen af prisforskellen, er det vanskeligt at sige noget generelt om, idet detailpriserne for de kompatible kassetter kan variere betydeligt. Købes kassetterne som en såkaldt rabatpakke med 4 stk. kassetter i farverne sort, gul, cyan og magenta, så er priserne ganske meget lavere sammenlignet med at købe kassetterne hver for sig. Derimod er priserne for en sort og en farvekassette omtrentvis den samme hos hovedparten af forhandlere.
Brother, Danmark forhandler udelukkende den originale Brother TN135, medens en lang række af firmaer sælger Brother TN135 i både en original og i en kompatibel udgave, hvor priserne for de kompatible kassetter kan være meget forskellige fra den ene forhandler til den anden.
Foretrækker man at bruge de kompatible Brother TN135 kassetter kan der være endog meget god økonomi forbundet med grundigt at undersøge priserne hos internetforhandlerne.
Brother printere er og har altid været kvalitetsprintere og bør derfor også altid udstyres med BrotherTN135 kassetter i topkvalitet for at kunne præstere1.klasses udskrifter.

Annoncer fra Google