Smartlog v3 » Gode danske links » Termografi kan spare dig penge
Opret egen blog | Næste blog »

Termografi kan spare dig penge

19. Oct 2011 12:37, jakob5000

Hvis du skal i gang med at efterisolere dit hus, så er det en kæmpe fordel at få lavet en termografisk gennemgang af huset først. Det foregår ved at et firma kommer ud og tager billeder med et varmefølsomt kamera. På billederne kan man se hvor varmen ryger ud, og også hvor kulden kommer ind. Med sådan en termografi rapport i hånden, ved du præcist, hvor du skal gå i gang med at isolere. For det er jo i bund og grund ikke nødvendigt at isolere der hvor der ikke er nødvendigt. Isoleringsmaterialer er helle ikke gratis, så sørg for at bruge krudtet der hvor det kan betale sig.
Termografi er ikke ret dyrt, og kan fås fra ca 1000 kr og opefter, afhængig af hvor omfattende rapporten og billederne skal være. Men de få penge er meget hurtigt tjent ind igen, ved at du efterisolere der, hvor der er behov for det.

En effektiv efterisolering kan hurtigt spare dig for halvdelen af udgiften til opvarmning af boligen. Og bruger du feks 25000 om året på olie, gas eller hvad du nu bruger som opvarmningskilde, så kan du selv regne ud hvor meget der spares om året. Det er særligt i ældre huse, at der ofte er behov for at få efterisoleret loft, vægge, skunk mm, og måske også få skiftet nogle vinduer og døre.

Annoncer fra Google