Smartlog v3 » Gode danske links » Pris tilbygning
Opret egen blog | Næste blog »

Pris tilbygning

30. Jul 2012 12:43, jakob5000

Pris tilbygning

Leder du efter viden om pris tilbygning? Der er meget stor forskel på, hvad en tilbygning vil koste. Det har nemlig stor betydning, hvad tilbygningen skal rumme, hvordan den skal se ud, og hvilke materialer den skal bygges af. Uanset hvilket budget og hvilke ønsker du har til din nye tilbygning, er det en god idé at bruge god tid på at planlægge og afklare dine behov, inden du går i gang med din nye tilbygning.

 

En tilbygning er en rigtig god idé, hvis dit hus mangler ekstra kvadratmeter. Det er en billigere og nemmere løsning end at sælge det gamle hus og købe et nyt, samtidig med at du forøger værdien på dit hus og i tilfælde af salg i fremtiden, vil huset indbringe dig flere penge, når du har tilføjet flere skønne kvadratmeter til dit hus.

 

Begræns udgiften

En tilbygning er også en stor udgift. Men der er flere forskellige måder at få prisen på tilbygningen til enten at stige eller falde, alt efter hvilke rum du ønsker at tilføje til dit hus, når du bygger til og hvilke materialer tilbygningen skal bygges af. Når du søger på ”pris tilbygning ”, vil det altså være svært at finde en entydig pris på din tilbygning – det afhænger nemlig i vid udstrækning af dine ønsker til tilbygningen.

 

Vil du gerne holde pris tilbygningen nede, er der mange gode råd at hente til dette. For eksempel bør du være opmærksom på, at tilbygningen af et køkken eller et badeværelse vil få prisen på tilbygningen til at stige væsentligt. Det koster meget at trække nye ledninger til vand samt at etablere vådrum, ligesom et køkken og nye køkkenelementer er en stor udgift. Derfor kan det være en dyr løsning at placere disse rum i tilbygningen i stedet for i de eksisterende rum.

 

Overvej materialer

Har du mulighed for selv at stå for dele af byggeprocessen, vil det selvfølgelig også kunne holde pris tilbygningen nede. Dog er det vigtigt, at du er sikker på at have kompetence til at udføre håndværket selv – ellers kan det i sidste ende blive en særdeles dyr løsning. Malerarbejde og lignende er dog noget af det, der ofte kan laves selv med store besparelser som resultat.

 

Derudover kan det i høj grad betale sig, at overveje hvilke materialer tilbygningen skal udføres i. Det kan nemlig give store besparelser at vælge den ene type mursten frem for den anden. Et sidste godt råd er desuden at lave klare aftaler med byggefirmaet, og på forhånd være afklaret omkring hvad dine ønsker og krav er til tilbygningen. Når du søger efter ”pris tilbygning” finder du mange forskellige byggefirmaer, og det er en god idé at bede om tilbud fra flere forskellige byggefirmaer. Også her kan der nemlig være penge at spare på det samme arbejde.  

Annoncer fra Google

Relaterede