Smartlog v3 » Gode danske links » Loftslampe
Opret egen blog | Næste blog »

Loftslampe

30. Jan 2012 14:49, jakob5000

Det er ved at være en hel jungel, at finde den rigtige loftslampe. der så mange ting at skulle tage hensyn til. Og det gør det ikke bedre at vi er to til at bestemme, om hvordan indretningen og stilen skal være. Der er mange slags lamper der kan gå til vores stil, lige fra den yderlighed til den anden. Så det gælder om at finde noget imellem.

Jeg er spændt på om jeg kan finde nogle LED loftslampe til indendøre, det ville være helt i top.
Der er jo også de nye pære at tage hensyn til. De skulle være fremtiden. Så må vi jo finde lamper der kan tage dem. Man spare en masse, ved køb af LED pære eller sparepære hvad man nu lige er til. Jeg satser på LED pærer, der er mest at spare, selvom de andre hedder sparepærer, så får man mere ud af LED pærer. Så de kommer i min loftslampe.

Der er sket meget indenfor forskningen af at gøre LED pære, ligeså god som glødepæren, og der er indenfor de seneste år sket stor fremskridt. Lyset er ikke mere koldt og uvirkelig, som fra start af, men er næsten af samme kvalitet som glødepæren.
Der fåes mange forskellige farver i LED, som er meget brugt til festlige legligheder.

Det er jo ikke bare så`n lige at finde den rigtige loftslampe, der er forskellige ting at tage hensyn til.
Almindelig loftslys, lamperne bør sende lys ud i hele rummet.
køkkenbordet, lamper der hænger, så man undgår at blive blændet, under madlavningen.
lys under skabe, lysstofrør er et godt bud, men indbygningsspot er nok mere besparende.
Det samme gælder ved komfur eller kogeø.
Over spisebordet, lamper på skinner er en god ide, så kan lampen reguleres til forlænges af bordret, og højderegulering af loftslampe så man ikke bliver blændet..

Det er ikke helt nemt at vælge den rigtige type pære til en loftslampe, glødepæren giver en god farvegengivelse, men ikke nok lys i forhold til elforbruget og den er på vej væk fra markedet
Sparepæren giver samme lysstyrke som glødepæren, men er mere besparende og holder 10x så lang tid, end en glødepære. Lysstofrør giver 3-8x mere lys ved samme elforbrug som glødepæren, holder også i længere tid.
Halogen er god til at sætte spot på enkle stedder, ikke lyse en hel rum op. Den giver en lille besparelse ved de små opsætninger, men prøver man at lyse hele rummet op, er det dyre, der skal man også lige passe på med den mængde varme de udgiver, de skal være monteret korrekt

Så der skal monteres loftslampe det rigtige sted og med den rigtige lampe, til den rigtige formål, så får man mest ud af købet, plus man skal også vælge den rigtige type pære til lampen.
Når man ligeså stille har fået fundet kravene til sin loftslampe, bliver der færre at vælge imellem, og til sidst rammer men det man har brug for.
Snæver mulighederne ind, sæt sig sammen og vælg sammen. Det er den perfekte loftslampe.

Annoncer fra Google