Smartlog v3 » Gode danske links » Jagttegn Kolding
Opret egen blog | Næste blog »

Jagttegn Kolding

19. Jun 2012 11:32, jakob5000

Drømmer du om at blive jæger?

Er du glad for naturen, og går du rundt med en drøm til at blive jæger? Så er det vigtigt at du udlever drømmen på den rigtige måde. Det hele starter med et jagttegn. Ønsker du at tage jagttegn Kolding for eksempel, kommer du til at gå til jagtprøven i dit nærområde, og snart har du mulighed for at udleve drømmen. Et jagttegn er nemlig afgørende for, om du må gå på jagt eller ej.

 

Alle jægere skal nemlig have et jagttegn, for at have lov til at gå på jagt, og de skal medbringe det hver gang de skal af sted. At have et gyldigt jagttegn på dig, giver dig således lov til at drive jagt efter de regler der er sat for jagt i Danmark.

 

Bor du i Kolding, kan du tage jagttegn i Kolding

Er du ikke jæger i forvejen, skal du, for at kunne erhverve dig et jagttegn, først igennem en obligatorisk jagtprøve. Det er afgørende at du består denne jagtprøve, hvis du skal have lov til at blive jæger. Tager du jagttegn Kolding for eksempel, vil jagtprøven foregå i et område nær Kolding, og det område du sandsynligvis plejer at bevæge dig i.

 

Jagtprøven har en varighed af omkring 2 timer, og består af henholdsvis en teoretisk og en praktisk del. Den skriftlige del af prøven består af en række spørgsmål der skal besvares, mens den praktiske del blandt andet handler om den rigtige måde at håndtere våben på. Desuden indeholder den praktiske del af jagtprøven også en del, hvor du skal skyde efter lerduer, således at det kan sikres at din skydeteknik er i orden, hvilket naturligvis er af største vigtighed.

 

Mange muligheder at vælge imellem

Hvor end du ønsker at tage dit jagttegn, for eksempel hvis du ønsker at tage jagttegn i Kolding, har du flere muligheder at vælge imellem. Du kan ofte både vælge at gøre det over kortere eller længere tid. Vigtigt er det blot, at du får taget dig et gyldigt jagttegn, så du har gyldig tilladelse til at gå lovligt på jagt, før du begiver dig ud i det.

 

Et jagttegn kan tages af alle ustraffede danskere over 16 år. Har du lyst til at komme ud i naturen, og mærke dyre og natur livet tæt på, og på egen krop, skovens stille ro og det gode kammeratskab jægerne imellem, er det bare med at komme i gang. Jagt er for alle, også for kvinder, som der kommer flere og flere af inden for jagtområdet. Ønsker du at tage jagttegn Kolding for eksempel, er det altså bare med at finde et sted nær dig, der udbyder jagttegn, så du kan udleve din drøm snart.

 

 

 

Annoncer fra Google

Relaterede