Smartlog v3 » Gode danske links » Fyrværkeri
Opret egen blog | Næste blog »

Fyrværkeri

18. Dec 2009 16:09, jakob5000

Når vi nærmer os nytår, så er vi mange, der skal ud og købe fyrværkeri. Når vi skal fejre nytåret, så er fyrværkeri en fast del af det, og det ser jo også fantastisk ud på himlen. Men det siger sig selv, at man altid skal være påpasselig med krudtet, og sørge for at overholde sikkerhedens forskrifterne.

Billigt fyrværkeri
Når vi skal ud og købe fyrværkeri, så kigger vi naturligt nok bla efter prisen. Men det kan dog være svært at vurdere om fyrværkeriet er billigt eller ej. For det fleste butikker sælger forskellige mærker krudt, og det gør det svært at sammenligne.
Du kan dg gøre det, at du sammenligner ud fra hvor meget kridt der er i feks raketterne, så kan du nemlig kigge efter de billigste priser på raketter med samme mængde krudt. Det er dog ikke sikkert at raketterne er lige flotte, bare fordi der er sammen gram krudt i dem.

Fyrværkeri 2009
Hvert eneste år kommer der nogle nye og spændende fyrværkeri produkter på markedet. Hvis du tjekker butikkernes hjemmesider, eller kigge i reklamerne, så plejer de at skrive, hvilke artikler der er nye i 2009.

Held og lykke med at finde flot fyrværkeri til nytårsaften 2009 - og husk at passe på jer selv

Annoncer fra Google