Smartlog v3 » Gode danske links » Efterisolering
Opret egen blog | Næste blog »

Efterisolering

30. Jul 2012 10:12, jakob5000

Efterisoler dit hus

 Hvis dine energi udgifter er skyhøje hver måned, og du ikke kan forstår hvorfor, har du sikker brug for en efterisolering af hus. Hvor og hvor meget, der skal efterisoleres, afhænger af, hvor grundigt dit hus i forvejen er blevet isoleret. Du skal derfor finde ud af, om du har brug for en hulmursisolering, en loft isolering, en væg isolering eller noget helt fjerde.
Efterisolering foregår ved, at isolatøren blæser isolerings materiale i form af uld, flamingo eller papir ind i det pågældende sted i huset. Dette forhindrer kulden i at trænge igennem og tætner dermed dine vægge. Du vil med denne metode kunne spare rigtig mange penge i varme regninger, fordi al varmen ikke mere kan slippe ud gennem de utætte vægge. Du vil også kunne mærke andre fordele, ved at få foretaget en indvendigt efterisolering. Du slipper for træk og kolde vægge, hvilket mindsker risikoen for skimmelsvamp i dit hjem. Du vil altså opnå et bedre indeklima i huset med efterisolering, som mindsker hyppigheden af sygdom og allergi. Desuden vil du udlede mindre CO2, så du skåner således også miljøet, når du efterisolerer.

 

Pris efterisolering

 Prisen på en efterisolering afhænger af en række forskellige faktorer, så det kan være svært at sætte en endelig pris på det. Lige meget hvad er det en større investering, men idet at du efterfølgende vil kunne mærke en energi forbedring og lavere energi udgifter, vil investeringen tjene sig selv hjem igen efter bare få år. Du vil altså tydeligt kunne mærke besparelserne på varme, og du vil endelig være indehaver af et hjem, som kan holde en konstant temperatur. Hvis du senere vil sælge dit hus, vil det også være meget mere værd, fordi du har givet det en efterisolering.

 

Den rette efterisolering af hus

 Det er, som nævnt, en god investering af efterisolere dit hjem, men det skal også være den rette form for isolering, som man vælger. Derfor skal du som det første lade en specialist tjekke dit hjem, så I kan finde ud af, hvor der trænger til at blive efterisoleret, og hvilket slags materiale der skal bruges til formålet. Desuden skal du især være opmærksom på dit hjem, hvis det er bygget inden 1970. Husene, der blev bygget dengang, blev ikke særligt grundigt isoleret. I dag er kravene til isolering langt højere, og derfor lever ældre huse slet ikke op til disse krav. Bliv klar over, hvad dit hus har brug for, før du bestiller den endelig isolering. På denne måde vil du få det bedste resultat til den bedste pris.

 

Annoncer fra Google

Relaterede