Smartlog v3 » Gode danske links » Dørspion kighul
Opret egen blog | Næste blog »

Dørspion kighul

26. May 2012 12:06, jakob5000

Farveskærm kighul
Den gamle dørspion kan være utrolig besværlig at kigge ud af, især for børn og ældre mennesker. Derudover er dørspionen et værktøj som tricktyvene kan bruge, da de kan kigge ind igennem hullet, og se hvad der er på den anden side af døren.
Men med en farveskærm til kighullet, er dette ikke muligt. Tricktyvene kan ikke se ind, og du har meget lettere ved at se, hvem der står på den anden side. Når det ringer på døren, skal man bare trykke på ”On” knappen, hvor så personerne fra den anden side af døren, dukker op på farveskærmen. Der kan man i detaljer se, hvem det er som gerne vil ind. Derudover sørger kighullet for, at du kan se hvor mange personer der står bag døren hver gang, så du ikke bliver overrasket.
Man kan vælge imellem en Standard digital dørkighul med video display, dog uden kamera funktion. Så hvis man ønsker at tage billeder af de folk som står ude foran din dør, skal du købe Pro Dørspion.

Installation af kighullet
Det er meget nemt at installere kighullet og farveskærmen. Hvis man allerede har en dørspion, er der ikke brug for noget værktøj. Hvis ikke man allerede har en dørspion, kræver det bare at der laves et hul til kighullet. Der er ingen ledninger, da farveskærmen kører på batterier. Skærmen kører på 2 1,5 v batterier, som kan vise op til 1.500 skærmvisninger. Den er oveni købet også strømbesparende, så den slukker skærmen efter 10 sekunder. Man kan ikke se forskel på et af de gamle kighuller, og så på dette kighul. Forskellen udefra er dog, at man ikke kan kigge ind gennem det nye kighul. Dette er fordi, at det er et elektronisk video display.

Tilbehør til kighullet
Man kan få en masse smarte ting til kighullet, som kun gør det endnu bedre. Man kan blandt andet få en banke sensor, hvis man har Pro Dørspion. Den gør, at når folk banker på døren, så tager banke sensoren billeder af den person som banker, også selvom man ikke er hjemme.
Man kan også få en bevægelses sensor, som gør lidt det samme som banke sensoren, den tager dog billeder så snart den registrerer bevægelse på den anden side af døren. Den skal enten skrues op et sted, eller man kan bruge den stærkt selvklæbende fod, som hører med til. Det er dog vigtigt, at den sættes et sted, så den registrer alt hvad der nærmer sig døren.

Annoncer fra Google

Relaterede