Smartlog v3 » Gode danske links » Alam til huset
Opret egen blog | Næste blog »

Alam til huset

23. May 2012 17:38, jakob5000

Hjemmet som base skal fungere som en tryg og sikker havn, hvor man i ro og mag kan trække sig tilbage til privatlivets gemakker. Dog er det ikke uhørt, at op til flere hjem har oplevet uindbudte gæster – både når husstanden selv var hjemme og befandt sig udenfor hjemmet. Mod denne angst, fremmede i hjemmet kan medføre, er der udviklet adskillige alarmer til huset – der også befinder sig i forskellige prisklasser. Det kan være svært at orientere sig i markedets udbud af alarm til huset. Det kan derfor være nødvendigt først at undersøge markedet og derefter konsultere en rådgiver, der kan stå til rådighed til vejledning m.m. idet boligens størrelse kan være relevant.

 

Optisk bedrag

Teknologien tillader megen frihed! Det er muligt at erhverve sig alarmer der tilpasses netop dit personlige behov. Du kan få alarmer der, mens du er væk, tænder og slukker for lyset på de angivne tidspunkter, så boligen ser beboet ud.

 

At opdage farer i tide

En alarm i huset kan også være til nytte, når det gælder om at spotte den evigt frygtede ildebrand i tide! En alarm i huset har censorer, der kan opfange røg i dets tidligste stadie og dermed alarmere og forhindre yderligere skade. Alarmens censorer har også mulighed for at informere om vandskader o.l. Det er eksempelvis muligt at få installeret såkaldte ’vandfølere’ på særligt udsatte spots i huset, hvilket giver beboeren mulighed for at reagere i tide.

 

At alliere sig med venner, naboer og mobilen

Samtidens nyere alarmer har mulighed for at blive betjent via mobiltelefonen, hvilket giver en frihed i forhold til, at man til hver en tid kan ændre indstillingerne udenfor hjemmet, eller glemme at slå alarmen til, uden at det medfører skæbnesvangre konsekvenser. De fleste alarmer har også den funktion, at naboer og/eller venner kan inddrages i systemet, så også de får besked, hvis uønskede begivenheder skulle opstå.

 

Rådgiv dig hos din forsikring

Når du har orienteret dig på ’alarmmarkedet’, er det vigtigt at kontakte dit forsikringsselskab, da forsikringen oftest har nogle formelle aspekter af en sådan investering/installation. Forsikringen kan oplyse om nogle vigtige paragraffer i forbindelse med erstatning, hvis der alligevel skulle opstå indbrud, eller hvis man skulle komme til at glemme at tænde alarmen. Nogle gange kan der også være rabat at hente i indboforsikringen – alt efter hvilken situation der er tale om. 

 

  

Annoncer fra Google

Relaterede