Smartlog v3 » Gode danske links » Affaldscontainer
Opret egen blog | Næste blog »

Affaldscontainer

27. Oct 2017 10:00, jakob5000

Hos DTE - Dansk Transport Emballage, tilbyder vi både affaldscontainere med to og fire hjul samt i farverne antracitgrå, grøn, brun, rød og blå. Tilmed kan vores robuste affaldscontainere både købes som tohjulede eller firhjulede, hvoraf den tohjulede model har et rumfang mellem 60 og 190 liter eller mellem 660 og 770 liter. Modellen med fire hjul kan fås med et rumfang på op til 1000 liter, endvidere kommer denne model med stødabsorberede hjul.

Både i fødevarebranchen og i andre brancher er der krav om korrekt affaldshåndteringen, disse lovmæssige krav har vi i højsædet, og i den forbindelse er vi også meget opmærksomme på at vores affaldsbeholdere er til mindst mulig gene for miljø og omgivelser. Et miljøbevidst valg af beholdere af mange slags, kan være vigtigt for en virksomhed, både i forhold til lovmæssige krav og overfor kunder samt eventuelt nye kunder.

Vores små og store affaldscontainere egner sig også til privat brug. I en større familie med meget affald kan det være rart at anvende forskellige affaldscontainere/skraldespande til forskellige formål. Eksempelvis kan man bruge en grå container til opbevaring af papirmaterialer og en grøn affaldscontainer til køkkenaffald og andet skrald. Andre steder som eksempelvis lejlighedskomplekser samt forskellige institutioner kan det være praktisk med mere plads til opbevaring af affald – vores store modeller kan være gavnlige til netop dette formål. Vores miljøvenlige affaldscontainere kan anvendes alt efter behov, og hvis du ønsker en korrekt håndtering af farligt affald som eksempelvis batterier, leverer vi tilmed miljøbokse til formålet.

Alle affaldsbeholdere fra DTE er 100 procent genanvendelige og tilmed cadmiumfri, hvilket er den primære grund til, at de er særdeles miljøvenlige. Vores containere overholder naturligvis også faste standarder såsom ISO 9001 og EN-840-2.En rengøringsvenlig container bør helst være rengøringsvenlig, hvilket vores affaldscontainere naturligvis og er. Samtidigt er affaldscontainerne produceret med stærke UV-bestandige overflader i HDPE nyplast.

Vi leverer tilmed miljøkasser, som gør det nemt at transportere, aflevere og opbevare farligt affald og andre materialer såsom batterier, elpærer og andet elektronisk affald. Hos Dansk Transport Emballage kan du købe miljøkasser med en kapacitet på 10 til 40 liter til en fordelagtig pris. Desuden tilbyder vi vejsaltbeholdere, som er en helt perfekt løsning til opbevaring af helt op til 650 liter vejsalt.

Hos Dansk Transport Emballage hjælper vi dig gerne med at udvælge de helt rette miljøbevidste affaldsbeholdere til din virksomhed, hvilket ofte handler om størrelse og omfang. Med vores vejledning vil du få optimeret din virksomheds affaldshåndtering og tilmed, med god samvittighed, kunne nyde gavn af vores produkter i mange år, hvor du genbruger de samme produkter. Dermed kan du se dette, som en lille investering for dig og din virksomhed.

Annoncer fra Google

Relaterede